Goedkoop hotels Marbella

Goedkoop hotel Marbella

Genieten van de Spaanse Costa del Sol maar niet te veel willen betalen? Bekijk dan eens onze 10 goedkoopste hotels in Marbella

BEKIJK DE 10 GOEDKOOPSTE HOTELS

In Marbella kom je natuurlijk schitterende resorts aan de haven tegen. Maar lang niet alle hotels in deze Spaanse stad kosten de hoofdprijs. Je kan ook prima een goedkoop hotel Marbella boeken. Met een beetje goed zoeken kom je zelfs nog een leuk hotel langs de kust tegen. Gelukkig hebben wij het zoekwerk al voor je gedaan. We hebben een top 10 met goedkope hotels samengesteld. De hotels zijn voordelig te boeken en zien er schitterend uit. Je hoeft zo echt geen genoegen te nemen met een B-klasse hotel. Binnen een paar klikken is jouw hotel uit onze toplijst geboekt. Je kan alvast beginnen met aftellen voor je vakantie naar Marbella.

Waar vind je een goedkoop hotel Marbella?

Je moet goed zoeken wil je een goedkoop hotel met uitzicht op de jachthaven vinden. Maar dit betekent niet dat je iets verder op geen fantastische tijd kan beleven. In de buurt van Marbella Playa vind je vaak goedkope hotels. Het fijne van een hotel hier is dat je gewoon direct aan het strand verblijft. Je kan dus nog steeds de gezellige boulevard op wandelen. Het enige verschil is dat je niet in het centrum van de stad verblijft. Dit hoeft eigenlijk geen probleem te zijn in Marbella. Er zijn verschillende faciliteiten waarmee je voordelig in het centrum komt. De wijk Zaragoza ligt direct aan het strand en heeft verschillende voordelige hotels. Je kan hier uitgebreid een keuze maken.

Hotel op loopafstand van het strand

Voor een hotel direct aan het strand betaal je vaak de hoofdprijs in Marbella. Als je iets verder van het centrum afgaat ben je al voordeliger uit. Een goedkoop hotel Marbella kom je ook in het binnenland tegen. Soms liggen de hotels slechts een paar km van het strand af. Je kan er binnen een paar minuten naartoe lopen. De meeste hotels hebben een eigen zwembad. Je hoeft hierdoor niet elke dag direct aan het strand te liggen. Terwijl je elke dag een wandeling maakt kan je extra genieten van de sfeer in Marbella. Dit is heel anders dan dat je direct aan het strand ligt.

Rustig hotel voor een vakantie met de kinderen

Wil je graag op vakantie met de kinderen? Dan kan een rustig hotel uitkomst bieden. Je wilt natuurlijk niet in de drukke straten van Marbella verblijven. De clubs en feestjes gaan vaak tot diep in de nacht door. Het kan voor de kinderen juist fijn zijn om wat meer afgelegen te slapen. Een locatie richting het binnenland is dan geen slecht idee. We adviseren je wel om even vooraf te checken waar het hotel precies ligt. Met Google Maps krijg je een goed beeld van de ligging. Check de ligging in de buurt van clubs. Of check hoe lang het lopen is richting het strand. Dit laatste is handig als je af en toe toch het strand wilt bezoeken. Sommige hotels bieden een gratis shuttleservice aan. Je kan zo alsnog richting het strand.

Check de extra kosten bij een verblijf

Bij een goedkoop hotel Marbella krijg je soms te maken met extra kosten. De kosten zijn vaak niet in de prijs verwerkt om een verblijf laag te houden. Het kan slim zijn om te checken of je te maken krijgt met extra kosten. Bij extra kosten kan je denken aan een ontbijt, televisie, airco, wifi en parkeerkosten. Het komt in Spanje in goedkope hotels soms voor dat je moet betalen voor de airco en televisie. Mocht je geen gebruik gaan maken van de televisie, dan is dit geen ramp. Maar een airco kan in het warme Marbella erg fijn zijn. Het is dan handig om deze kosten al door te rekenen. Vergelijk dit even met de kosten van een iets duurder hotel. Soms is een overnachting duurder, maar krijg je wel ontbijt, gratis airco en wifi. In verhouding bent je dan goedkoper uit.

Stel je wensenlijstje samen

Het kan handig zijn om vooraf te bepalen of je wensen hebt aan een verblijf in Marbella. Er zijn misschien bepaalde wensen die je aan je verblijf hebt. Bijvoorbeeld een zwembad, ligging op loopafstand van de zee of een appartement. Stel vooraf je wensenlijstje samen en ga hiermee langs onze top 10. Je kan direct zien welk hotel een prima optie is. Dankzij onze selectie hoef je niet meer urenlang op het internet te zoeken. Een voordelig hotel heb je binnen een handomdraai gevonden.

Reserveer op tijd een hotel

Wacht vooral niet te lang en reserveer op tijd een overnachting in een goedkoop hotel Marbella. Vooral in het hoogseizoen zitten de goedkope hotels al vrij snel vol. In de zomermaanden kan het slim zijn om op tijd een hotel te reserveren. Bij de meeste hotels betaal je de overnachting bij een reservering nog niet direct. Bij een aantal accommodaties betaal je pas ter plaatsen met een creditcard. Zo kan je al vooraf een keuze maken en betaal je de kosten pas als je echt op vakantie gaat. Er is dus geen reden meer om je hotel niet op tijd te reserveren. Met een paar klikken boek je een overnachting in je droom hotel in Marbella.

Top 10 Design
Hotel
Design-hotel-270x370
Design Hotel
Top 10 Romantisch
Hotel
Romantisch-hotel-270x370
Romantisch Hotel
Top 10 Hotel
Centrum
Centrum-hotel-270x370
Hotel Centrum
Top 10 Leuk
Hotel
Leuk-hotel-270x370
Leuk Hotel
Top 10 Luxe
Hotel
Luxe-hotel-270x370
Luxe Hotel

Op de hoogte blijven van de beste Marbella aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: