Luxe hotels Marbella

Luxe hotel Marbella

Een overzicht met de alleen maar luxe. Vind jouw hotel direct in onze top 10.

BEKIJK DE TOP 10

Marbella is de plek waar de rich & famous samenkomen om vakantie te vieren. De luxe jachthaven is het middelpunt van de Costa del Sol. Een luxe hotel Marbella is hierdoor vrij snel gevonden. Je kan een luxe hotel in het centrum boeken, maar ook langs de kust. Langs de kuststrook van de stad vind je verschillende grote resorts. In de resorts komen reizigers samen om een geweldige zonvakantie te beleven. Vanuit je resort kan je genieten van de zon. Of een bezoek brengen aan één van de luxe clubs. Er zijn genoeg clubs in de stad te vinden waar je een geweldige tijd kan beleven. Wij hebben de meest luxe accommodaties in Marbella voor je op een rijtje gezet. Met de hulp van onze top 10 boek je eenvoudig een hotelkamer en kan je wegdromen bij je volgende reis.

Verblijf in een luxe resort langs de kust

Natuurlijk is de Costa del Sol de populairste plek om te verblijven. Er zijn verschillende resorts direct langs de kuststrook gebouwd. Alleen waar kan je het beste verblijven? Bij de rijkste gasten in Marbella is vooral Nikki Beach een populaire spot. Dit strand staat bekend om de exclusieve clubs en restaurants. De resorts hier zijn niet voor iedereen weggelegd. Een ligbedje kost al gemiddeld € 50 per dag. Er zijn ook een aantal hotels met zwembad of zelfs een privé strand. Uiteraard mag je hier meestal wel gratis gebruik van de ligbedjes maken.

Verblijf in het centrum

In het centrum kan je natuurlijk ook een luxe hotel Marbella boeken. In de buurt van de jachthaven kom je verschillende luxe hotels tegen. Vanwege de beperkte ruimte kom je hier niet alleen resorts tegen. Je kan hier ook een kamer boeken met een luxe badkamer en uitzicht over de baai. Het uitzicht in sommige accommodaties is absoluut onbetaalbaar. Het voordeel van een verblijf in het centrum is dat je overal naartoe kan wandelen. Het nadeel van het authentieke centrum is dat je meestal niet direct aan het strand verblijft. Opzicht maakt dit niet uit als je voor een luxe hotel met zwembad kiest. De meeste accommodaties hebben een eigen zwembad waar je als hotelgast gebruik van mag maken.

Geniet van Playa del Alicante

Op 10 minuten rijden van het centrum van Marbella vind je Playa del Alicante. Het is een populair strand voor toeristen. Langs het brede zandstrand vind je een gezellige boulevard en top resorts. De grote luxe hotels vind je bijna allemaal aan Playa del Alicante. Doordat je niet in het centrum verblijft kan je hier soms voordelig een luxe accommodatie boeken. Aan de Playa del Alicante kan je heerlijk genieten van zon, zee en strand. Je vind er verschillende bars, restaurants en winkels. Ondanks dat er verschillende resorts zijn is het strand vaak minder druk bezocht. Toch zijn er wel alle faciliteiten aanwezig. Je kan hier dus heerlijk genieten van het strand. Je hoeft hierbij minder rekening te houden met andere toeristen. Voor de rest kan je hier echt een top vakantie beleven.

Verblijf in een golf resort

Marbella is natuurlijk een speelparadijs voor de sterren. Dit betekent dat er ook genoeg faciliteiten voor de sterren zijn. Je vind in en rond Marbella zelfs de meeste golfbanen. Het is mogelijk om als gast te verblijven in een golf resort. Dit is geweldig als je dol bent op golf of wilt leren golfen. In een golf resort verblijf je in een luxe accommodatie met meerdere sterren. Tijdens je verblijf ontbreekt het echt aan helemaal niets. Het is zeker een tip om dit te overwegen. Het enige nadeel is dat je vaak in het binnenland verblijft. Het strand is hierdoor niet meer op loopafstand.

Geniet van de luxe faciliteiten

Uiteraard kan je ook genieten van de luxe faciliteiten in je eigen resort. Je kan er genieten van een bezoek aan de spa, zwembad of meerdere restaurants. Uiteraard verschilt het wel per hotel welke faciliteiten er aanwezig zijn. Maak voor jezelf vooral een verlanglijst met je eigen verwachtingen. Bijvoorbeeld een accommodatie aan de kust. Of een hotel met spa en gratis wifi. Op basis hiervan kan je een selectie maken binnen onze eigen top 10. Je kan zo zelf een hotel selecteren waar je graag wil verblijven.

Boek je hotelkamer in een luxe hotel Marbella

Wacht vooral niet te lang met een kamer boeken in Marbella. De populaire kustplaats loopt echt elke zomer vol. Natuurlijk wil je graag wel een hotel van je voorkeur boeken. Via onze website kan je direct bekijken welke accommodaties de moeite waard zijn. Je kan direct een kamer reserveren, zodat je hier zeker van bent. Bij de meeste accommodaties is het mogelijk om ter plaatsen te betalen. Je hoeft zo nog niet het complete bedrag in één keer te betalen. Binnen een paar klikken staat je reservering vast en kan je beginnen met wegdromen.

Top 10 Design
Hotel
Design-hotel-270x370
Design Hotel
Top 10 Romantisch
Hotel
Romantisch-hotel-270x370
Romantisch Hotel
Top 10 Hotel
Centrum
Centrum-hotel-270x370
Hotel Centrum
Top 10 Leuk
Hotel
Leuk-hotel-270x370
Leuk Hotel
Top 10 Luxe
Hotel
Luxe-hotel-270x370
Luxe Hotel

Op de hoogte blijven van de beste Marbella aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: